• Tartalom hozzáadása
  • Impresszum
  • Elérhetőségek
  • Kréta Napló
    • Kréta információk tanulók részére
    • Kréta információ szülők részére
Herman,
a természetközeli szakmák iskolája
  • Kezdőlap
    • 2024-2025
    • 2023-2024
    • 2022-2023
    • 2021-2022
    • 2020-2021
    • Címlap
  • Iskolánkról
    • Névadónkról
    • Hagyományaink
      • TÖPÖRTYŰAVATÓ
      • EMLÉKFA-ÜLTETÉS
      • MALACAVATÓ, HUBERTUSZ-NAP
    • Tanáraink
    • Fogadóórák
    • Csengetési rend
  • Képzéseink
    • Erdésztechnikus
    • Kertésztechnikus
    • Környezetvédelmi technikus
    • Vízügyi technikus
    • Sportedző
    • Beiskolázás
    • Felnőttképzés
    • Virtuális séta
  • Kollégium
  • Diákélet
  • Egészség
    • Covid-19
  • Dokumentumok
    • Eseménynaptár
    • Különös közzétételi lista
    • Egyéni tanulmányi rend
    • Közösségi szolgálat
    • Állásajánlatok
    • Javítóvizsga
    • Testnevelés érettségi
    • Foglalkozási napló
    • Belső ügyek
  • E-ügyintézés
    • Ügyintézés
    • Tanulmányokkal kapcsolatos ügyintézés
    • Engedélyek kezelése
      • Iskolai kirándulások
      • Iskolai események
    • Üzenetek kezelése

Válassza az Oldal lehetőséget

Beiskolázási tájékoztató

Írta: admin | okt 17, 2023 | 2024-2025, Képzéseink


Ossza meg:

ElőzőRendhagyó tornaóra
KövetkezőDiákolimpia futószalagon!

ADÓ 1%

Kréta

Akkreditált tehetségpont

Ökoiskola

Könyvtári kereső

INNOVATÍV FEJLESZTÉSEK A HERMAN OTTÓ SZAKKÉPZŐ ISKOLÁBAN

ALAPKOMPETENCIA-FEJLESZTÉSSEL A LEMORZSOLÓDÁS ELLEN AZ FM NYUGAT-MAGYARORSZÁGI SZAKISKOLÁINAK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉBEN (GINOP-6.2.3-17-2017-00015)

Kisalföldi ASzC Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

9700 Szombathely, Ernuszt Kelemen utca 1.
OM-azonosító: 030728
Adószám: 15833002-2-08

További elérhetőségek

  • Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum
  • Herman Kollégium
  • Herman Kollégium adatbázis (étkezés)
  • HermanHelp
  • HermanPlay (médiatár)

Belépés

  • Elvesztettem a jelszavamat

Tervezte: Elegant Themes | Üzemeltető: WordPress

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás