Teleki (5) – (12) Herman Vadkans (2007. 01. 11.)
Nem erre számítottunk, mikor pályára léptünk a Teleki csapata ellen. Az ellenfél csapatában több elég erős, válogatott játékos is szerepelt. Megnyertük a meccset. Nagyon jó játékkal, nagyon jó kezdősorral. A góljaink 11 darabját Kovács Dávid lőtte, csapatunk jelenlegi büszkesége. Kapusunk élete első éles védésén egész jól teljesített. A meccs eleje nagyon szoros volt, és 4-4-es félidőzárással vonultunk le a pálya szélére. Az ellenfél elfáradt, és mi ezt kihasználva megsoroztuk őket, és mikor elmentünk 7-5-re onnantól fel is adták, és egyértelműen eldőlt a javunkra a mérkőzés. Így sikerült elcsípni ezt a meglepő, de ugyanakkor figyelemre méltő 12-5-ös végeredményt.

Puskás (7) – (7) Herman Vadkans (2007. 01. 18.)
Tavaly ettől a csapattól 9-2-re kaptunk ki. Idén remek teljesítményt nyújtottunk ellenük. Csodálatos védekezés, kicsit gyenge, meg balszerencsés támadások jellemezték játékunkat a második játékhéten. A lelátók teli voltak. Ujjongott a közönség, tapsviharok törtek ki minden gól után, remek hangulat uralkodott a szombathelyi Műjégpályán. Szoros meccs volt, ide egy gól, oda egy gól volt a jellemző, és így nagy nehezen sikerült kihozni a 7-7-es döntetlent. Kiemelkedő játékot nyújtott ismét Dávid, aki plusz 6 gólt könyvelhet el, valamint a védelemben Kollár Márton és Kiss Tibor villogott.

Élelmiszeripari aka Húsipari (0) – (13) Herman Vadkans (2007. 01. 25.)
Fergeteges győzelmet arattunk az Élelmiszeripari felett a harmadik játékhéten. Nem kaptunk gólt, de csapatunk majdnem minden tagja hozzá tudott járulni az eredményhez, ugyanis a második félidőben már csak erre játszottunk. Védekeznünk nagyon nem is kellett, így a védősor is támadott, gólt lövöldözött. Remek játék volt, edzőnk büszke ránk. Az utolsó meccs még hátra van, reméljük azt is sikeresen könyveljük el.

Gépipari Devils (2) – (16) Herman Vadkans (2007. 02. 08.)
Fergeteges győzelmet arattunk az idei utolsó meccsünkön. Ellenfeleink a régen erős, bár mostanra kissé meggyengült gépiparisok voltak. Nagyon tartott mindenki a meccstől, hiszen sorsdöntő volt, és a tét a bajnokság megnyerése. De alaposan feladtuk a leckét mind a Teleki, mind a Puskás csapata számára, ugyanis nagyon felszabadult játékkal sikerült elérnünk egy remek gólarányt, amit nehéz volt átbillenteni ellenünk, hogy jól süljön el a többiek számára a bajnokság. Dícséretre méltó volt mindenki játéka, de megint kiemelkedett Kovács Dávid, és Hartyányi Gábor megtörte az örökös "egygólosságát", így most kettőt is vágott az ellenfélnek. A védelem és a kapus fantasztikus teljesítményének köszönhetően csak két potyagól esett be a hálónkba. Óriási játszma volt, egyoldalú Vadkan-győzelemmel.

Mindezek után a bajnokcsapat tagjai és edzője hatalmas örömmel vették át a kupát!

A bajnokság végeredménye:

  • Herman Vadkans (7 pont)
  • Teleki (6 pont)
  • Puskás (5 pont)
  • Gépipari Devils (2 pont)
  • Élelmiszeripari aka Húsipari (0 pont)