Április 26-án Körmendre kaptunk meghívást az I. NATO Uniform Járőrversenyre. Az országos szintű megmérettetésen, nyolc diák, és nyolc fegyveres testületi felnőtt csapat versenyzett, természetesen külön kategóriában, külön díjazásban.

Két lelkes csapatunk is volt a 10. EV osztályból.

Kitartásból, bajtársiasságból, küzdeni tudásból mindenképpen példásra vizsgáztak a versenyzőink. A távot kb. 1,5 óra alatt lehetett teljesíteni. 5 állomás, ügyességi feladatokkal és minden feladat után 1600m t kellett futni. Az ügyességi feladatok között szerepelt: lövészet, futás akadálypályán át, sebesült szállítás, Mátrix feladat, kúszás, és minden körben a fordulóban, farönkkel a kézben 15 db felülést kellett végezni. Kemény próbatétel volt mindenki számára, egyrészt a nagy meleg, másrészt az oxigén hiány is megnehezítette az összpontosítást.

Nyolc csapatból 5. helyezést ért el: Babaics Ábel, Timbókovics Balázs, Rosta Dávid, és Horváth-Simon Péter.

7. helyezést ért el: Káldi Janka, Nagy Liliána, Seres János. és Makai István.

A két lány külön dicséretet érdemel, hiszen egyedüliként indultak 30 fiú mellett.

Azt hiszem tartalmas és élményekkel teli, kellemes napot töltöttünk Körmenden.

Április 27-én, Mihályka Lili 11. KP osztályos tanuló, szép eredményt elérve képviselte iskolánkat a Súlyemelő Iskolás Országos Bajnokságon. Lili a serdülő női 49 kg-os súlycsoportban 2. helyezést ért el. Lili nagyon szorgalmas és elszánt versenyző, mindent megtett, hogy a lehető legjobb eredményt érje el.

Május 12-én pedig, Zalaegerszegen megrendezett Göcsej Kupán, új egyéni csúccsal 80 kg-mal Lili 1. helyezett lett.

Gratulálunk a szép eredményekhez!

Büszkék vagyunk tanulóinkra, hogy egyre több sportágban érnek el szép eredményeket!

Koszogovitsné Kundermann Beáta
munkaközösség vezető