Az idei tanévben, május 17. és 19. között Szekszárd adott otthont az V.-VI. Kcs. Diákolimpia Labdarúgás-Leány Országos Döntőjének.

A „hermanos” lányok (akik – két kivétellel – a Haladás-Viktória FC játékosai is) a megyei döntő megnyerésével ismét kijutottak az országos fináléba, ahol idén 192 induló csapat közül került ki a 20 legjobb.

Az első nap a csoportmérkőzések során a négy meccsből sajnos elég volt egy gyengébbre sikerült játék ahhoz, hogy ne kerüljünk be az első 8 közé, így vasárnap a 9. helyért szálltunk harcba. Ezen a napon 100%-os teljesítményt nyújtva, mindkét meccset megnyerve, motivált játékkal sikerült megszereznünk a 9. helyet.

Iskolánk két végzős tanulója, Szalczer Krisztina és Csizmás Ivett az idén negyedik alkalommal vett részt és képviselte iskolánkat az országos diákolimpián. Köszönjük Nektek Lányok! További sok sikert kívánunk!

Gratulálunk lányok!

A Herman csapata:
Álló sor (balról jobbra): Abért –Tihanyi Andrea tanárnő, Pupos Veronika, Szalczer Krisztina, Varga Barbara, Németh Liza, Simonné Tamássy Judit tanárnő
Első sor: Németh Mia, Csizmás Ivett, Pálfy Barbara, Matolcsi Cintia, Bellovics Auróra
Elől: Csapó Zsófia (kapus)