Megtiszteltetés volt számomra, hogy tanáraim arra gondoltak, hogy Én is képviseljem az iskolát országos SZKTV-n. Ez nagy örömmel töltött el, de ugyan akkor sok munkával, tanulással és a végén izgalommal járt, de megérte ez a pár hónapnyi plusz készülés, az eredmény magáért beszél. A verseny nagyon színvonalas volt, profin meg volt szervezve, nem az egyszerűségre mentek a budapesti iskolában. A szakmai bizottság és az elnök asszony is nagyon szimpatikusak voltak, de kellő szigorral figyelték szóbeli és gyakorlati vizsgánkat.

Mindhárman felkészülten mentünk a versenyre, de mégis az izgalom ott volt mindegyikünkben. A szünetekben és esténként egymást bátorítottuk és biztattuk. Botos Andrea tanárnő nyugalma és biztatása is hozzájárult sikereinkhez.

Szállodai elhelyezésünk és ellátásunk is nagyon jó volt. Versenytársaink is szimpatikusak voltak.

Az eredményhirdetést egymást kezét fogva és bizakodva vártuk. Nagyon izgalmas volt, mert hátulról kezdték a nevek sorolását és egyre jobban bíztunk, hogy az elsők között leszünk. A helyezésemmel nagyon meg vagyok elégedve, remélem tanáraim is így gondolják. Boldogan állok most a nagy betűs élet előtt! 🙂

Nem utolsó sorban itt is szeretnék köszönetet mondani felkészítő tanáraimnak, akik nem csak tudásukat adták át, hanem bíztattak is bennünket.

Ők nem mások, mint:

  • Botos Andrea
  • Németh Csabáné
  • Pipics Lajosné és
  • Németh Csaba

De köszönettel tartozunk iskolánk igazgatójának Hodvogner Csabának, akinek köszönhetjük, hogy egyáltalán ezt az évet itt tölthettük az iskolában és megszerezhettük a virágkötő és virágkereskedő szakmát!

Köszönettel: Nagy Brigitta 14. Vi

Kapcsolódó cikk: