Élő Bolygónk akció – Csatlakozunk, csatlakozzunk, nyerjünk! Segíts te is! smiley

Iskolánk is csatlakozik a Live Earth – Élő bolygónk – néven ismertté vált globális klímavédelmi kezdeményezéshez Áder János köztársasági elnök és a Tokaji Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola országos felhívására.

A csatlakozással, részvétellel így is, úgy is nyerhetünk.

Így: még a decemberi párizsi klímacsúcs előtt nyomatékot adhatunk az éghajlatvédelem és a fenntartható fejlődés fontosságának – ez intézményünk profiljával is összhangban lévő, kiemelten fontos törekvésünk.

Élő Bolygónk akció – Csatlakozunk, csatlakozzunk, nyerjünk! Segíts te is! smiley

Iskolánk is csatlakozik a Live EarthÉlő bolygónk – néven ismertté vált globális klímavédelmi kezdeményezéshez Áder János köztársasági elnök és a Tokaji Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola országos felhívására.

A csatlakozással, részvétellel így is, úgy is nyerhetünk.

Így: még a decemberi párizsi klímacsúcs előtt nyomatékot adhatunk az éghajlatvédelem és a fenntartható fejlődés fontosságának – ez intézményünk profiljával is összhangban lévő, kiemelten fontos törekvésünk.

Úgy: az OTP Bank és a MOL – támogatva a kezdeményezést – 6-6 millió forintot ajánlott fel azon középiskoláknak, melyekből a legtöbben regisztrálnak, és töltenek ki klímatesztet. (1. díj: 6 millió Ft, 2. díj: 4 millió Ft, 3. díj: 2 millió Ft.)

Mi a teendőd, ha szeretnéd, hogy a Herman is nyerjen?

  1. Regisztrálj! 
    www.elobolygonk.hu/?/szombathely/herman 
    A fenti linken add meg vezeték- és keresztneved, működő e-mail címed és az irányítószámot (9700), majd kattints a „Felemelem a hangom”-ra.
  2. A sikeres regisztrációt követően a jobb oldali gördítősávot lefelé húzva egy 13+1 kérdéses klímatesztet találsz, ezt töltsd ki! (Ne aggódj a hibátlan kitöltés miatt, ez nem feltétele a részvételnek, csak hogy minden kérdésre válaszolj.)
  3. Kattints a „Jól válaszoltam?”-ra, ezzel küldöd el a kitöltött tesztet. Várd meg a megjelenő köszönő üzenetet.

Arra kérjük valamennyi hermanos öregdiákunkat és jelenlegi tanulónkat, sőt testvéreiket, szüleiket, rokonaikat és minden hermanos kollégát is, hogy regisztráljanak a fentebb megadott linken, és töltsék ki a klímatesztet!

Adjunk esélyt magunknak egy Élhetőbb Bolygóért (is)! smiley

A regisztrációra és a kitöltésre 2015. november 22-ig van lehetőség. (16 év alatti tanulóinktól szülői jóváhagyó nyilatkozatot kérünk a kitöltés előtt.)

Feltétlenül nézzétek meg az alábbi, a kezdeményezéssel kapcsolatos ismeretterjesztő rövidfilmet is: https://www.youtube.com/watch?v=Hrjs8gflsu4

Mukics Zita
nevelési munkaközösség-vezető