Osztálytalálkozó hírei

15 év után újra együtt a 12.VD osztály!

Szombathelyi Május 1 Sörözőbe találkoztunk, 2016. január 16- án egy szombati napon.

2000. júniusában, 34-en tettünk sikeres érettségi vizsgát és azóta már eltelt 15 év. Jó volt látni a régi osztálytársakat, mindenki változott mégis olyan volt újra együtt, mintha tegnap találkoztunk volna utoljára. Igaz mindenki nem tudott eljönni családi elfoglaltsága vagy munkahelyi kötelezettsége miatt, így a 34 főből 19-en voltunk. A hangulat még jobban fokozódott, amikor előkerültek  a régi fényképek és  a sok iskolás emlék. Röviden mindenki elmondta mi történt vele az elmúlt évekében. Valakinek családja lett  és vannak, akik sikeres karriert futottak be. Többen maradtunk kertész és vadász szakmában, de akad olyan is, aki új utat választott. A legjobban az tetszett, hogy nem egy és kettő barátság  azóta is töretlen. Az este előrehaladtával egyre oldottabb volt a hangulat és előkerültek a régi ugratások, viccelődések. Jó sok emléket összegyűjtöttünk.

Osztálytalálkozó '90 - Beszámoló

„Beléptem a régi iskolámba, hol diák voltam egykoron”

2015. június 20-án tartottuk, az 1990-ben érettségizett dísznövény kertész osztály osztálytalálkozóját. 25 éve, 34-en tettünk sikeres érettségi vizsgát, idén a találkozón 24-en tudtunk részt venni. Külön öröm számunkra, hogy meghívott tanáraink közül 5-en elfogatták meghívásunkat és megtiszteltek bennünket jelenlétükkel!

10-órai kezdettel „múltidéző” hangulatban kezdtük meg találkozónkat. Fényképekkel felidéztük iskolánkban töltött 4 év emlékeit. Később, elkezdtük rendhagyó osztályfőnöki óránkat osztályfőnökünk: Beer László vezetésével. Pár szóban elmeséltük, mi történt velünk, hogy alakult az életünk amióta nem találkoztunk. Emlékeztünk elhunyt osztálytársunkra Horváth Évára. Körbesétáltunk az iskola parkjában és elhunyt tanárainkra emlékezve koszorút helyeztünk el az emlékszobornál.

Oldalak