Savaria Parcum

Versenykiírás a

„Savaria Parcum”

kertépítő versenyre.

Iskolánk a Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium az idei évben IV. alkalommal versenyt szervez park- és kertépítést tanuló középiskolásoknak.

A Savaria Parcum verseny célja, hogy az ország közvéleményét jobban megismertesse a park- és kertépítő képzéssel, valamint a képzésből kikerülő diákok szakmai felkészültségével. A Magyar Kertépítők Országos Szövetségével közösen szeretnénk rendezvényünket olyan nemzetközi versenyekhez igazítani, mint az EuroSkills, hogy a jövőben szakmánk képviselői is indulhassanak ilyen megmérettetésen.

A feladat során, a helyszínen kézhez kapott terv alapján, a rendelkezésre bocsátott anyagok felhasználásával kell egy kisméretű kertet létrehozni. Egyes részletek kidolgozott formában szerepelnek a dokumentációban, ezek precíz kivitelezését várjuk. Más részleteket szabadon hagyunk, hogy a kreativitást és a tervezési képességeket is összehasonlíthassuk.

Várjuk a jelentkezéseket a középiskolákban tanuló parképítő technikus diákokból szervezett 3 fős csapatoktól. A versenyzők kísérő tanárral érkezhetnek, aki nem számít a létszámba. Az építést megelőző estétől az eredményhirdetésig szállást és étkezést biztosítunk.

A bírálat fő szempontjai: kivitelezés minősége, technológiák helyes alkalmazása, a terv megvalósítása, kreativitás

A kert elkészítése: 2017. április 7. 8-18 óra között.

Bírálat: folyamatosan

Eredményhirdetés: 2017. április 8. 10 órakor.

Minden résztvevő oklevelet kap, a díjazottak értékes tárgynyereményekben részesülnek.

A nevezés díjtalan!

Jelentkezési határidő: 2017. február 20. (hétfő)

(Kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapokat a parkepitoverseny.hermanisk@gmail.com e-mail címre, vagy a 94/512-421 faxszámra küldjék vissza!)

Kérjük, hogy népszerűsítsék a versenyen való indulást diákjaik körében, és hogy legjobb tudásuk szerint segítsék a felkészülésüket a versenyre.

Köszönettel:

Parképítő munkaközösség
Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági
Szakképző Iskola és Kollégium

 

 

Esemény dátuma: 
2017. április 07., péntek (Egész nap) - 2017. április 08., szombat (Egész nap)
Szerző: 
Bánó Mátyás