Közösségi szolgálat

Elismerés közösségi munkáért

Sinka Imréné, Tekenye község polgármestere elismerő szavakkal illette Szabó Ákos 10. KP osztályos diák közösségi munkáját. Ákos a Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakközépiskola tanulója és Tekenye község önkormányzatánál teljesített közösségi szolgálatot.

Polgármester asszony véleménye szerint Ákos a helyi közösség javát szolgálva, bizonyította együttműködési készségét és felelősségvállalását.

Legyél önkéntes a III. Szombathelyi Sárkányhajó Fesztiválon!

A Hegypásztor Kör önkénteseket és közösségi szolgálatot teljesítő diákokat vár III. Szombathelyi Sárkányhajó Fesztiválra!

Teljesítsd iskolai közösségi szolgálatod néhány óráját a szombathelyi sárkányhajó versenyen!
Legyél segítségül Te is Önkéntesként egy felejthetetlen verseny lebonyolításában!
A sárkányhajó versenyekről az alábbi honlapon tájékozódhatsz: www.sarkanyhajofesztivalok.hu

További információ >>>

A hermanosok legjobbak a jók közt

Önkéntes munkában országosan is élen járnak a Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakképző Iskola diákjai.

– Iskolánk 2011-ben a Társ-programban vett részt, ezzel kezdődött minden – kezdi Keszei Andrea, a Herman iskola nevelési igazgatóhelyettese.

A programban a hermanos diákok 30 óra közösségi szolgálatot teljesítettek. Aztán az iskola a 2012/13-as tanévben csatlakozott a Vasi Diák Közösségi Szolgálathoz (VDKSZ), ma ennek keretében végeznek munkát.

– Az összes tanulónk jelentkezett szeptemberben közösségi szolgálatra! 50 órából 10-et az iskolában is letölthetnek, a park gondozásával, rendezvényeken való szerepléssel, tanulók segítésével vagy a zöld teremben.

Tovább a teljes cikkhez >>>

Oldalak