2013-14

Érettségi után tanulj szakmát!

Még van lehetőséged, hogy a Herman Ottó Szakképző Iskolába jelentkezz!

Az alábbi szakmákat tanulhatod nálunk:
Erdészeti és vadgazdálkodási technikus (2 év) még 2 fő szabad hely
Parképítő és -fenntartó technikus (1 év) még 4 fő szabad hely
Virágkötő,- berendező, virágkereskedő (2 év) még 2 fő szabad hely

Jelentkezni a mail.hermanisk@gmail.com, vagy a 94/512-423-as telefonszámon lehet 2014. augusztus 29-ig.

Iskolatörténelmet írtak a diákok az idei országos versenyen

Hermanosok az élbolyban

Kimagasló eredményt értek el a Herman Ottó Szakképző Iskola vadgazdálkodási technikus szakán tanuló diákok, ők végeztek az országos tanulmányi verseny első öt helyén.

A vadgazdálkodási technikusok országos szakmai tanulmányi versenyének idei írásbeli elődöntője rendkívül összetett és nehéz feladatsort tartalmazott. Ennek ellenére jól teljesítettek a szombathelyi Herman Ottó Szakképző Iskola diákjai, ugyanis összesen kilenc versenyzőt hívtak be a budapesti szóbeli megmérettetésre, közülük öt volt szombathelyi diák, négy pedig csongrádi.

A tankönyvek kifizetéséről és átvételéről

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) tájékoztatása alapján:

Tisztelt Szülők!

A KELLO a tavalyi évhez hasonlóan idén is díjbekérőt fog küldeni lakcímükre a rendelt tankönyvek árának kiegyenlítéséhez. Amennyiben lakcímükben változás történt azt iskola felé jelezzék, mert a díjbekérő a rendszerben a június 30-ig rögzített/módosított címre fog postai úton érkezni.

A tankönyvek árának befizetési határideje augusztusban lesz. Azok a szülők, akik a kért határidőig nem tudják befizetni a könyvek árát, azt később is megtehetik, de a könyvek átvétele csak a befizetésről/utalásról szóló igazolások bemutatásával lehetséges.

A tankönyvek ára utalvánnyal is fizethető lesz. Hogy milyen módon, és milyen utalványokkal arról a Tankönyvellátó honlapján időben adnak tájékoztatást.

Amennyiben a szülők szeretnének tankönyvet vásárolni, azt a webshop@kello.hu oldalon regisztrációt követően megtehetik. A webshopon június 30-ig leadott rendelések fognak tanévkezdésre a szülők által megadott címre megérkezni. (Lakcím, vagy Kello-Infopont)

Köszönjük együttműködésüket!

 tankönyvfelelős

Oldalak