2012-13

Különdíjas lett a Herman

A Nyugat-Dunántúli Környezetvédelmi Központ 2007 óta ismeri el a környezettudatos magatartást népszerűsítő oktatási intézményeket az „EGYÜTT A KÖRNYEZETÜNKÉRT” vándordíjjal.

Az elismerés oklevéllel, vándordíjjal és pénzjutalommal jár. Az összeget környezeti nevelésre lehet felhasználni. A kuratórium a Vándordíjat ebben az évben a Dr. Csepregi Horváth János KIKI Intézménynek ítélte oda, immár harmadszor. Különdíjban részesült a szombathelyi Herman Ottó Szakképző Iskola és Kollégium, valamint a Keszthelyi Zöldmező Utcai EGYMI oktatási intézmény.

Bemutató

Hamburg

Hamburg Szabad és Hanzaváros (német nyelven Freie und Hansestadt Hamburg, alnémet nyelven Hamborg) Németország második legnagyobb városa, a szövetségi köztársaság egyik önálló városállama, a hamburgi városrégió központi települése. Hamburg az Európai Unió legnagyobb olyan városa, amely nem egy tagállam fővárosa. A városnak mintegy 1,8 millió lakosa van, további 750 000 lakos él az agglomerációban. Rotterdam és Antwerpen után Európa harmadik legnagyobb forgalmú kikötővárosa, ezért Németországban a Világ Kapuja néven is ismerik.

Oldalak